Fant du ikke det du lette etter, prøv et nytt søk
Kategori: Nyheter
Ny sesong for andelslandbruket på Søndre Ve gård i Sande
20.04.16. Lars Berg på Søndre Ve gård er i gang med sin andre sesong med andelsbruk. Det er stadig økende interesse for andelslandbruk og Berg gleder seg til å ta fatt på en ny sesong, sier han til Sande Avis
Renate Ottersen sine kuer har høyest avdrott i Vestfold
22.04.16. Onsdag fikk Renate Ottersen overrekt diplom fra Felleskjøpet som bevis på at hennes kuer melker mest i Vestfold. -Jeg er sikker på at mye kjærlighet, at kuene alltid har tilgang på godt fôr og at de kan melkes når de vil i melkerobot er nøkkelen for å få kuene til å yte så godt, forteller Ottersen.
Hør intervju med Renate Ottersen på NRK Vestfold
Bondepub i Lardal
23.04.16. I Vestfold er vi heldige å ha mange aktive lokale bondelag. Lokallagene har mange oppgaver, alt fra politisk påvirkning til mer sosial aktør i bygda. Lardal Bondelag ble kåret til årets lokallag i 2014 og står fortsatt på både sosialt og politisk! Nå har vi fått bilder fra både bondepub
og gjennomføringen av Landbruksspillet på Lardal ungdomsskole.
Vi trenger bilder fra gården din !
13.04.16. Norge trenger bonden! Hjelp Norges Bondelag å lage bondens egen film! Vi trenger bilder av gården din, dyra dine, maten du produserer – og mye annet som gjør norsk landbruk til det det er.
Kanskje blir dine bilder med i bondens film? Send bildene dine til #bondensfilm eller film@bondelaget.no
Se hvordan filmen kan bli – og hvilke bilder vi trenger her.
Miljødirektoratet sier ja til genmodifisert mais i Norge
16.04.16. Vestfold Bondelag og Nettverk for GMO-fri mat mener at det er uakseptabelt at Miljødirektoratet sier ja til en ny type genmodifisert mais på det norske markedet. Den genmodifiserte maissorten 1507 skal kun brukes til dyrefôr dersom regjeringen sier ja. Harald Lie, melkebonde og nestleder i Vestfold Bondelag, stiller seg kritisk til Miljødirektoratets nylige innstilling. -Vi er stolte matprodusenter som produserer god og trygg mat til den norske forbrukeren
og det er et av våre fortrinn. Vi har et land med matproduksjon uten bruk av GMO, og det tror jeg vi vil fortsette med å ha! Les mer hos NRK Vestfold.


















