Gårdsbesøk også i Andebu


18.05.16. Det er alltid populært med gårdsbesøk og i vår har flere lokale bondelag invitert med seg barnehager hjem på en gård. Her kommer en liten rapport fra da Andebu Bondelag inviterte Gravdal barnehage på gårdsbesøk på Signo, hjemmet for døve, i Andebu.


Gårdsbesøk med Andebu Bondelag

Styret i Andebu bondelag inviterte onsdag 13. april barn i fra Gravdal barnehage på gårdsbesøk på Signo, hjemmet for døve, i Andebu. Der fikk de se både sau med lam, hester, høner, ei ku og ei kvige.  Leder i Andebu bondelag, Alf Solberg, hadde også med seg sin egen traktor.  Denne var et populært innslag for barna, hvor de fikk anledning til å prøvesitte den.

 

Til mat ble det grillet pølser, og servert saft.

 

Etter maten ble det arrangert natursti med jordbruksrelaterte spørsmål.  Barna viste stor entusiasme, og stor kunnskap om temaet!

 

Gårdsbesøk med Andebu Bondelag (2)

Hensikten med arrangementet var å vise oss litt frem som bønder, og gi litt enkel informasjon om landbruket. Det blir stadig færre bønder, og lokalbefolkningen har ikke lenger et like nært forhold til landbruket som det var vanlig tidligere.  

Vi vil også rette en stor takk til Signo, som lot oss få komme på besøk hos dem, skriver Øyvind Jacobsen i fra Andebu Bondelag.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag