TESS og Vestfold Bondelag har fornyet samarbeidsavtalen


15.08.14 Vestfold Bondelag har siden 1999 hatt en samarbeidsavtale med TESS. Denne er nå fornyet og gir våre medlemmer gode rabatter på varer hos TESS. Slanger er hovedproduktet til TESS og de tilbyr hjelp når slanger ryker. I tillegg har de et stort utvalg av drifts- og vedlikeholdsprodukter, verktøy, verneutstyr og annet bonden trenger i sitt daglige arbeid. Tess har avdelinger i Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Horten og Holmestrand.


Fornyer avtalen med TESS   

Vestfold Bondelag fornyet denne uka avtalen med TESS. – Vi håper våre medlemmer setter pris på denne medlemsfordelen, sier org sjef Elin Røed. På produkter sin slanger, armaturer, lager, kjeder og reimer oppnår medlemmene rabatter mellom 20 og 50%. Opplysninger om hvilke rabatter avtalen gir kan etterspørres hos TESS eller Vestfold Bondelag.

 

Vestfold Bondelags org.sjef Elin Røed har inngått ny avtale med Terje Brekke hos Tess

Org sjef Elin Røed, Vestfold Bondelag, og Terje Brekke, TESS, underskriver ny samarbeidsavtale. 

 

 

Husk å si fra om medlemskap i Bondelaget 

Du må selv sørge for å gi beskjed om at du er medlem i Bondelaget for å oppnå rabattene. TESS anbefaler bondelagskunder å opprette konto hos dem. Dette gjøres kostnadsfritt og rabattene vil da komme automatisk frem. Du kan fortsatt velge om du vil betale kontant eller få faktura.

 

Spørsmål om TESS og rabatter 

Markedskoordinator i TESS, Terje Brekke, har ansvaret for samarbeidet og rabattavtalen med Vestfold Bondelag. Dersom du har spørsmål kan du nå han direkte på mobilnummer 916 19640

 

Produkter og tjenester fra TESS 

For landbrukskunder er det særlig varer som slanger, verktøy, sveisemateriell og arbeidstøy som er populært. TESS har også slangevakt som kan være greit å vite om hvis det ryker en slange.

 

Se TESS produkthåndbok

 

Les mer om slangevakta

 

Gå til hjemmesidene til TESS 

Du kan også gå rett hit ved å klikke på TESS-logoen på forsiden til Grønt Fagsenter


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag