Vil du bli “Frivillig venn/Best buddies” ?


13.09.15. Best Buddies er en internasjonal veldedig organisasjon som jobber for å utvikle vennskap mellom mennesker med utviklingshemming og utviklingsfriske hvor felles fritidsinteresser er utgangspunktet.  Veldig mange med utviklingshemming er glad i dyr og naturen, og vil kunne ha stor glede av å ha venner som bor/jobber på gård.  Frivillig venn tilbudet gjelder fra man er 16 år. Man ser at dette er en alder hvor mange mennesker med
utviklingshemninger ofte begynner å bli litt isolert da tilbudene deres på fritidsaktiviteter mangler, og mennesker å være sammen med på fritiden ofte kun blir nær familie.

 


Å være en Best Buddy passer for alle som ønsker å gjøre en frivillig innsats, og få så veldig mye igjen i form av et helt unikt vennskap!

 

Som venner finner dere på noe sammen 2 ganger pr mnd eller mer, og har kontakt pr sms, tlf,mail, facebook eller på annen måte en gang pr uke slik at man holder vennskapet vedlike.
Begge deler sine kostnader der det skulle være behov for dette.

 

Man melder seg som frivillig venn for et år av gangen, det er viktig for utviklingshemmede at de har stabilitet i forhold til mennesker de omgås.

 

Frivillig venn. infoskriv 

 

Frivillig venn flyer 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag