Vestfold Bondelag samlet lokallagene


06.05.15. Vestfold Bondelag samlet i går kveld nærmere 40 tillitsvalgte fra fylkeslaget og lokallagene for å gjennomgå statens tilbud. Det var som vanlig en engasjert gjeng med tillitsvalgte som kom med sine umiddelbare reaksjoner og råd til forhandlingsutvalget. Aksjonsplanene ble også gjennomgått i detalj av “aksjonsgeneral” Harald Lie og org sjef Elin Røed (bildet)


Lokallagene samlet for å gå i gjennom Statens tilbud

Fylkesleder Thorleif Müller ledet samlingen og kunne fortelle om Bondelagets umiddelbare reaksjoner på Statens tilbud som var lagt fra tidligere på dagen. Møterommet på Grønt Fagsenter var helt fullt.

 

Elin Røed går i gjennom rammen i Statens tilbud

Thorleif Müller og org.sjef Elin Røed brukte deretter god tid på å gjennomgå Statens tilbud med ramme på 90 millioner og sammenlignet dette med landbrukets krav på 950 millioner.

 

Thorstein Lie fra Hedrum

Styret i Vestfold Bondelag hadde hatt et møte tidligere på ettermiddagen, så målet med kveldssamlingen var først og fremst å få tilbakemeldinger fra lokallagene i Vestfold; hva er deres umiddelbare reaksjoner, har dere mottatt reaksjoner fra andre bønder og hva bør rådet til forhandlingsutvalget i Norges Bondelag være? På bildet over ser dere Thorstein Lie fra Hedrum Bondelag.

 

Jan Egil Sølvernes fra Botne og Hillestad

Her ser vi Jan Egil Sølvernes, leder i Botne og Hillestad Bondelag

 

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag