Vestfold Bondelag samlet lokallagene


05.05.16. Vestfold Bondelag samlet i går kveld nærmere 40 tillitsvalgte fra fylkeslaget og lokallagene for å gjennomgå statens tilbud. Det var som vanlig en engasjert gjeng med tillitsvalgte som kom med sine umiddelbare reaksjoner og råd til forhandlingsutvalget. Aksjonsplanene ble også gjennomgått i detalj av “aksjonsgeneral” Harald Lie og org sjef Elin Røed.


Thorleif Muller ønsket velkommen 

Fylkesleder Thorleif Müller ledet samlingen og kunne fortelle om Bondelagets umiddelbare reaksjoner på Statens tilbud som var lagt fra tidligere på dagen. Møterommet på Grønt Fagsenter var helt fullt.

 

Elin Røed og Thorleif Muller gikk i gjennom tilbudet 

Thorleif Müller og org.sjef Elin Røed brukte deretter god tid på å gjennomgå Statens tilbud med ramme på 90 millioner og sammenlignet dette med landbrukets krav på 860 millioner.

 

Lokallagslederne ga tilbakemelding, her Åsmund Bjertnæs fra Nøtterøy og Tjøme 

Styret i Vestfold Bondelag hadde hatt et møte tidligere på ettermiddagen, så målet med kveldssamlingen var først og fremst å få tilbakemeldinger fra lokallagene i Vestfold; hva er deres umiddelbare reaksjoner, har dere mottatt reaksjoner fra andre bønder og hva bør rådet til forhandlingsutvalget i Norges Bondelag være? På bildet over ser dere Åsmund Bjertnæs i fra Nøtterøy og Tjøme
Landbrukslag gi beskjed til fylkesleder Thorleif Müller
.

 

Galgenhumor gjorde at det fra tid til annen også var latter i salen 

Selv om det var alvorlig budskap og et gjennomgående nedslående tilbud var det rom for galgenhumor, som her hvor Dag Fredrik Eftedal kommenterer hva han kan få råd til å kjøpe med Statens tilbud. 

 

Aksjonsgeneral Harald Lie

Nestleder Harald Lie gikk også gjennom aksjonsberedskap og aksjonsplanene i tilfelle jordbruksforhandlingene ender i brudd.

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag