Vervedag i Telemark


Publisert: 21.11.2019

November er vervemåneden og Telemark Bondelag gjentok suksessen fra i fjor med verdedag på fylkeskontoret på Gvarv. Styremedlemmer stilte opp og ringte personer som vi tror kan tenke seg å bli med i det flotte laget vårt.

Sammen er vi sterkere! Bondelaget jobber med å bedre vilkårene for landbruket hver eneste dag, samt å synliggjøre landbrukets betydning for samfunnet. Derfor er Norges Bondelaget en organisasjon både for deg som aktiv bonde eller grunneier og for deg som har hjerte for norsk landbruk.

Etter en kjapp felles samling og peptalk rundt medlemsfordeler og vervetips hev vi oss på telefonen. Her skulle det verves! Det er ikke noe som er så hyggelig som å få et ja på en slik dag.

Vi er stolte av å representere landets største organisasjon for bønder med 62000 medlemmer. Med bakgrunn i vår kjærlighet til norsk mat arbeider Bondelaget hardt for å bedre vilkårene for norske bønder og landbruk over hele landet, fremme felles saker og trygge bygdenes økonomiske, sosiale og kulturelle interesser.

– Er ikke dette gode grunner til å bli med i Bondelaget?

Organisasjonssjef Jan Thorsen ser seg fornøyd med dagens innsats.

13 nye medlemmer fikk vi denne dagen!
I tillegg fikk vi mange navn på blokka som ville vite mer før de bestemmer seg. De tar vi kontakt med igjen.

Ikke blitt spurt og har du lyst til å bli medlem? Kontakt din lokallagsleder, ring fylkeskontoret eller meld deg inn her

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag