Vellykket julebord i regi av fire lokale bondelag!


Publisert: 08.12.2021

De lokale bondelaga i Nome kommune og Midt Telemark kommune arrangerte sist fredag julebord for sine medlemmer på Bø Hotell. Samlet mulige deltagerantall ble satt til 50 personer, og det møtte i alt 39 medlemmer.

Bø Hotell var svært hyggelig vertskap for julebordet, og hotellet hadde lagt opp til at det hele kunne gjennomføres innenfor så trygge rammer som mulig med tanke på å hindre smitte av Covid 19. Det må og nevnes at hotellet vartet opp med en svært rikholdig og velsmakende julebuffe!

Stemningen på et julebord skal være god, det var den virkelig på dette julebordet! Folk satte stor pris på å igjen kunne treffes fysisk og være sammen i godt sosialt lag. Samtidig var julebordsgjestene bevisste på å ivareta de forholdsregler som gjelder for smittevern.

Det er å håpe at situasjonen om et år er en post corona tid, og at det går an å arrangere julebord og andre sammenkomster uten spesielle forholdsregler utover det som er vanlig i en normalsituasjon. Julebordet i regi av Lunde og Flåbygd Bondelag, Holla Bondelag, Bø Bondelag og Saude og Nes Bondelag bør absolutt gjentas! Vel blåst til initiativtakerne!

Jul på Bø Hotell

 

 

Et lite utsnitt av det rikholdige julebordet på Bø Hotell
Et lite utsnitt av det rikholdige julebordet på Bø Hotell

ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag