VBU ønsker velkommen til Andebu


25.09.14. Høsten er over oss, og for bygdeungdommen betyr det Høstarrangement, som er det nest største arrangementet i Norges Bygdeungdomslag. Denne gangen skjer det i Andebu, helga 3.-5. oktober. -Mye av tevlinger og arrangement er åpent for alle, sier Inger Martha Skjelland, leder i VBU og håper på godt besøk. Hun ber også om at folk, særlig gamle BUere, som har anledning til å hjelpe til som vakter m.m. tar kontakt.


Høstarrangementet 2014

-Vi venter 350 ungdommer fra hele landet til Andebu barne- og ungdomskole! forteller Inger Martha Skjelland, leder i Vestfold Bygdeungdomslag.  I løpet av denne helgen skal det kåres norgesmestere i seks ulike grener, blandt dem finner du maskinmelking, bløtkakepynting og ikke minst motorsag. Disse er åpne for publikum, og vi håper du tar med deg familien denne lørdagen for å ta en titt!

 

På fredag den 3. oktober er det åpent hus i Andebuhallen, hvor alle, BU-veteraner og potensielle medlemmer er hjertelig velkommen. Ni Liv og Trang Fødsel spiller, og vi håper å fylle hallen denne kvelden.

 

Billetter kjøpes på Statoil i Andebu, eller på deltager.no/hostarrangement2014.

 

Har du lyst og anledning til å hjelpe til? 

Et slikt arrangement krever mye dugnadsinnsats. -Heldigvis begynner vaktlistene å fylles opp, sier Inger Martha Skjelland, men det er supert hvis de som har anledning til å hjelpe til med noe melder i fra til oss! Ring i så fall Pål Tveitan på mobil 40466310. 

 

Vestfold Bygdeungdomslag har gledet seg til dette i lange tider, og håper å se deg i Andebu neste helg!

 

Åpningskonsert NBUs høstarrangement


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag