Treff for bonden i tøffe tider


Publisert: 09.10.2023

I samarbeid med Felleskjøpet Agri, Norsk Landbruksrådgiving Østafjells, Tine og Statsforvalteren i Vestfold og Telemark inviterer vi til møte i etterkant av vekstsesongen. Det har vært, og er, et tøft år for mange, og vi som står bak dette møtet tror det er et behov for å komme sammen for en faglig prat og ikke minst litt «sosialt påfyll».

Møtet gjennomføres den torsdag 19. oktober på Felleskjøpets avdeling i Bø, og det har en ramme på tre timer, fra kl. 19 – kl. 22. Den første timen bruker vi til samtale bønder i mellom og samtale bonde – rådgiver. Så følger det en fagdel på ca. en time. Kvelden avsluttes med at de som er der kan fortsette praten, evt. drøfte faglige spørsmål med rådgiver. Hovedformålet med møtet er å få til en god miks av faglig innhold og hyggelig samvær.

Vi har følgende opplegg for den faglige delen:

  • Kl. 20:00 – Velkommen ved leder i Telemark Bondelag, Trude Flatland.
  • Kl. 20:10 – Vekstsesongen for korn – hvordan nyttiggjør vi erfaringene fra i år i vekstsesongen 2024, v/Svein Ivar Ånestad, NLR Østafjells?
  • Kl. 20:30 – Fôring og fôringssituasjonen framover med bakgrunn i årets vekstsesong v/representanter for Tine.
  • Kl. 20:50 – Det nærmer seg søknadsfrist for «Tilskudd ved avlingssvikt». Hva er viktig å huske ved innsending av søknad, v/Statsforvalteren i Vestfold og Telemark.

I løpet av møtet blir det servert kaffe og pølser.

Hjertelig velkommen til møte i Bø😊!

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag