Torstein Lie gjenvalgt i Hedrum Bondelag


31.10.14. Drøyt 30 medlemmer deltok på årsmøtet i Hedrum Bondelag som ble avholdt onsdag kveld på Hedrum Bygdetun i Kvelde. Torstein Lie fra Østre Hedrum ble gjenvalgt som leder. Med seg i styret har han Arne Martin Malerød, Ståle Hellenes, Jarle Wirgenes og Kjell Anders Gjone. Fra fylkesstyret møtte Harald Lie som ga årsmøtet en grundig gjennomgang av aktuelle saker som fylkeslaget arbeider med. 


Hedrum. Årsmøte 14. Styret.

 

Etter valga på lagets årsmøte onsdag kveld ble Torstein Lie fra Østre Hedrum gjenvalgt som leder. Med seg i styret har han Arne Martin Malerød, Ståle Hellenes, Jarle Wirgenes og Kjell Anders Gjone. Til henholdsvis 1. og 2. varamedlem ble Erik Seierstad og Karl Robert Bergan valgt. Årsmøtet ble avholdt på Hedrum Bygdetun i Kvelde der drøyt tretti medlemmer deltok.

Hedrum Bondelag har 220 medlemmer, og er ett av fire bondelag i Larvik kommune.

 

Hedrum. Årsmøte 14. Matpause.

 

Hedrum. Årsmøte 14. Deltakere.

Lapskaus hører med på årsmøtet.

 

Styret la fram et positivt og  ryddig årsregnskap. I tillegg til en fyldig og god årsberetning ført i pennen av sekretær Geir Olav Næss. Laget har blant annet arrangert medlemsmøter, sommertreff i Holmfoss, Åpen Gård med 3500 besøkende, utarbeidet et faktaark om landbruket i Larvik. I tillegg har lagets medlemmer gjennomført aksjoner i forbindelse med jordbruksforhandlingene og dialog med politisk ledelse i Larvik.

 

Hedrum. Årsmøte 14. Harald.

 

Harald Lie, nestleder i Vestfold Bondelag, ga på årsmøtet en grundig gjennomgang av aktuelle saker som fylkeslaget arbeider med. Spesielt krevende er det å følge opp alle utspill som kommer fra dagens Regjering.

 

Hedrum. Årsmøte 14. Bløtkake.

Torstein Lie sørger for at nestleder i Vestfold Bondelag får seg et kakestykke.

 

 

 

Takk til Olav Nordheim for tekst og bilder.

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag