Tilskudd til el-kontroll med varmesøkende kamera


25.01.17. Om du er medlem i Norges Bondelag og kunde i Gjensidige, kan du være berettiget et tilskudd på 5000 kroner etter at el-kontroll med varmesøkende kamera er gjennomført – et effektivt tiltak for å redusere risiko for brann.

Forsinkelser fra i høst er nå ryddet opp i og hos Norges Bondelag får du en detaljert beskrivelse av hvordan du søker om tilskuddet. 


Undersøkelser fra AgriAnalyse viser at 2 av 3 branntilløp i landbruksbygg oppstår i elektrisk anlegg og utstyr. El-kontroll etter standarden næring med bruk termografering er den mest effektive måten å avdekke brannfare i det elektriske anlegget. 

 

For å bedre brannsikkerheten i landbruket satses det på at flere tar i bruk slik kontroll og Norges Bondelag deler ut et tilskudd på 5 000 kroner til medlemmer som gjennomfører slik el-kontroll og lukker avvik.

 

Mange var raske og fikk dette gjennomført i fjor og rapporterte inn kontrollen. Dessverre ble det forsinkelser i utbetalingen av støtte pga forhold knyttet til datautvekslingen med Gjensidige. Bondelaget beklager dette men melder nå at dette er på plass.

 

Les mer om el-kontroll og hvordan du går fram for å få denne støtten hos Norges Bondelag


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag