Thorleif Müller valgt til leder i Vestfold Bondelag


19.03.15. Det var full støtte til valgkomitéens innstilling under dagens årsmøte i Vestfold Bondelag. Det betyr at Thorleif Müller, jordbærbonde på Nøtterøy, er valgt til ny leder i Vestfold Bondelag.


Thorleif Müller valgt til ny leder i Vestfold Bondelag

-Jeg er stolt av å være valgt til leder av Vestfold Bondelag. Avtroppende leder, Hans Edvard Torp, har gjort en utmerket jobb i 8 år. Heldigvis er fylkeskontoret er etter mitt syn meget velfungerende! Så jeg tror og håper dette skal gå bra! Sammen med styret og administrasjonen vil jeg arbeide for økt matproduksjon i Vestfold! Både korn, frukt og grønt er det behov for i markedet og stort potensial for å øke i Vestfold, forteller en
offensiv ny leder Thorleif Müller.

 

-Jeg vil forsette den gode tradisjonen med alliansebygging og samarbeid med ulike organisasjoner og instanser.

Jeg vil sammen med alle gode krefter i VB arbeide for at importvernet opprettholdes. Dette er ryggraden til all norsk matproduksjon. Derfor vil jeg som ny fylkesleder ha stor fokus på artikkel 19 forhandlingene, TTIP med mer som påvirker importvernet.


Vil det merkes at Vestfold Bondelag har fått ny leder?
-En nyvalgt leder vil i en periode være på opplæring, også jeg! Etter hvert håper jeg å bli en klar og tydelig talsmann for Vestfold-landbruket. Jeg vil nok ha litt større fokus på grønt, og på bonden som arbeidsgiver, men jeg er fylkesleder for alle produsenter og produksjoner i Vestfold!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag