Thomas Pettersen er ny leder i Lardal


01.11.17. 20 medlemmer møtte opp og fikk servert både god mat og nyttig informasjon da Lardal Bondelag sist uke møttes til årsmøte på Kjærratunet café og catering på Høyt og Lavt. Tor Anton Stensholt ble takket av etter flere år som leder og Thomas Pettersen ble valgt til ny leder.


Lardal Årsmøte 2017 God stemning

Det var god stemning på årsmøtet. Det er da heller ikke så rart når et lokallag kan se tilbake på et svært aktivt år. I gjennomgangen av årsmeldinga kom det fram at Lardal Bondelag tradisjonen tro har arrangert Landbruksspillet for bygdas 10.klassinger, servert skolelunsj til 6.klassingene, gjennomført 3 kurskvelder i serien «Tryggere sammen», arrangert medlemsmøte og bondepub i mars, markvandring og innsamling av landbruksplast
på forsommeren, Åpen Gård i august og til slutt infomøte på kommunehuset rett før elgjakta. Da er det lov å være fornøyde!

 

Lardal Årsmøte 2017 Harald Lie informerte fra VB

Harald Lie deltok fra fylkesstyret og kunne fortelle om litt av hvert som både Vestfold Bondelag og Norges Bondelag jobber med.

 

Lardal Årsmøte 2017 Nytt styre

Her har vi den flotte gjengen som utgjør nytt styre i Lardal Bondelag, Fra venstre: Ida Kristensen (ny), Una Edland, Thomas Pettersen (ny leder), Jan Egil Steinsholt, Laila L Berg og Arne Bergan.

 

Lykke til ønskes nytt styre og takk for innsatsen til Tor Anton Stensholt og øvrige styremedlemmer som nå gikk ut av styret. 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag