Temakurs for regnskapsførere


12.11.17. Denne uka arrangerte Økonomiforbundet og Norges Bondelag temadag for regnskapsførerne i Østfold, Akershus og Vestfold.  Drøyt 70 deltakere var samlet på Thon Hotel Vika Atrium for å lære mer om Bokføringsregelverket i en elektronisk hverdag, samt Lønn og HR.

 

 

 


Jon Baggetorp fra Spydeberg Regnskapslag SA og Terje Sundt fra Duett AS var ansvarlige for kurset om Bokføringsregelverket i en elektronisk hverdag. Målet med kurset er å gi deltagerne god kunnskap i bokføringslovgivningen og Norsk bokføringsstandarder med tanke på elektroniske regnskapsløsninger.  Kurset gir innsikt i hvilke rasjonelle elektroniske løsninger som finnes og hvordan regnskapsteknologien kan utnyttes effektivt med oppfyllelse av bokføringslovgivningen
og Norsk bokføringsstandarder.

 

Marit Vistekleiven fra Azets Insight holdt kurset om lønn og HR, som tar for seg aktuelle lønns- og arbeidsgiverspørsmål for regnskapsrådgivere og lønnskonsulenter. På dette kurset ble det gitt innføring i arbeidsrett og arbeidsgivers styringsrett, nye ideer til å arbeide med lønn og HR, problemløsing og bruk av lønnssystem.

 

Temadag 2017. Terje Sundt.

Terje Sundt fra Duett A/S har regnskapsførernes oppmerksomhet.

 

Temadag 2017. Idar Marie Strekerud.

Ida Marie Strekerud fra Østfold Bondelag hadde, sammen med Elisabeth Larsen fra Vestfold Bondelag ansvaret for deltakerliste og kontakten med hotellet.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag