Suksess for Landbrukshelga!


Publisert: 05.02.2023

Herlig stemning under festmiddagen.

Annethvert år arrangeres Landbrukshelga for bønder og bondefamilier i Vestfold og Telemark. Pga pandemien gikk det fire år mellom arrangementet denne gangen. Men vi gråter ikke over spilt melk, Landbrukshelga 2023 ble en suksess! Her har vi samlet inntrykk fra helga, ikke rart vi allerede gleder oss til 2025.

160 store og små bønder og bondevenner var samlet i Langesund denne helgen. De voksne kunne velge blant mange fagforedrag, mens den yngre garde kunne bade, leke og spise softis og popcorn dagen lang.

Helga startet med en åpningsseanse på lørdag med flere innledere: fylkesleder Hans Jørgen Olsen Røren, samt varaordfører Torstein Dahl ønsket forsamlingen varmt velkommen til Langesund. Hovedinnlegget var det Bodhild Fjelltveit som hadde. Hun er 2. nestleder i Norges Bondelag, og sauebonde! Hun snakket om et veldig viktig tema, psykisk helse i landbruket og hvordan vi kan løfte hverandre opp.

Resten av helga inneholdt et mangfold av fagforedrag og all den gode maten vi får på Quality Hotell Skjærgården. Lørdag kveld var det festmiddag med underholdning ved Aasmund Nordstoga og Åsmund Reistad.

Takket være gode sponsorer er det mulig blant annet å kunne servere festmiddag og underholdning på lørdag kveld! Org.sjef i Vestfold Bondelag, Elin Røed tok seg derfor god tid under åpningsseansen til å presentere årets sponsorer; Gjensidige (hovedsponsor), Fjøssystemer, Landkreditt og Alt Installasjon.

Det er Grønt Fagforum Vestfold og Telemark som står som arrangør for Landbrukshelga, men Bondelagene i Vestfold og Telemark er svært aktive bidragsytere.

Bilder sier mer enn 1000 ord sies det, vi lar disse bildene tale for seg:


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag