Stor aktivitet i Lardal


29.03.19. Lardal Bondelag har hatt både medlemsmøte og bondepub i mars. Temaet på medlemsmøtet var beredskap, og mange fikk nok litt å tenke på etter Knut Olav Omholts innlegg om temaet.  På bondepuben ble quizen et populært innslag.


Torsdag 7. mars ble det avholdt medlemsmøte i Lardal bondelag. Temaet for møtet var beredskap, og foredragsholder var Knut Olav Omholt. Møtet begynte med et interessant innlegg om beredskap på gården, og hva vi som bønder må ha tenkt igjennom. Mange fikk nok et par ekstra tanker å tenke på, slik at de nok nå er bedre forberedt om det skulle dukke opp en situasjon hjemme på egen gård.

 

Lardal  Bondelag. Beredskap 2019. Knut Olav Omholt

Etter en liten kaffepause skulle deltakerne lage beredskapsplanen for gården, der alle fikk en kort innføring i hva som må til for å sette opp sin egen beredskapsplan. Også temaer som sikker jobbanalyse (sja) og dokumentert opplæring ble gjennomgått. Konsekvensene av å ikke ha papirene i orden hvis det uforutsette skulle skje ble også gått igjennom.

 

Lardal Bondelag. Beredskapsplan 2019

 

 

                                *********************

 

 

Fredag 15. mars inviterte Lardal bondelag til bondepub på Huldrekroa i Svarstad. Litt over tyve personer møtte opp til en kveld med pizza og quiz, samt noe godt i glasset. Quizen ble også i år et populært innslag, og selvfølgelig gjenstand for gode diskusjoner.

 

Konklusjonen må nok bli at Google ikke alltid har rett… Det ble allikevel en veldig hyggelig kveld, og vi ser frem til å arrangere ny bondepub utpå høsten.

 

Lardal Bondelag. Bondepub mars 2019. Lysere.

 

Lardal Bondelag. Bondepub mars 2019. Lyst

 

Takk til Thomas Pettersen for tekst og bilder.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag