Stor aktivitet i Lardal


27.04.18. Lardal Bondelag har stor aktivitet for tiden med både barnehagebesøk og “Bli kjent-møte” med landbrukskontoret i den nye kommunen.  De planlegger også skolelunsj for 6. klasse, Landbruksspillet for 10. klasse, i tillegg til innsamling av landbruksplast og markvandring.  Lardal Bondelag har også fått seg egen Facebook-side.


Lardal Bondelag.  Barnehagebesøk vår 18. I fjøset.

Norges Bondelag oppfordret i år lokallaga til å invitere f.eks. barnehager på gårdsbesøk og pannekaker. Lardal bondelag fulgte oppfordringen, og 19. april arrangerte de gårdsbesøk for den eldste avdelingen i Hem barnehage.

 

Lardal Bondelag. Barnehagebesøk vår 18. Nærkontakt med dyra.

 

Lardal Bondelag. Barnehagebesøk vår 18. Lammene var populære.

 

Alle storkoste seg med både kuer og kalver, sau og lam. Og det var stor stas å komme opp i bingen å kose med lamma. Underveis ble det servert pannekaker stekt på bålpanne, noe som absolutt falt i smak. Selv om ikke gruppa var så stor, så var det en veldig fornøyd gjeng som syntes det var veldig spennende med alle dyra.

 

Lardal Bondelag.  Barnehagebesøk vår 18. Pannekakespising i solveggen 2

 

 

Onsdag 11. april arrangerte Lardal bondelag i samarbeid med landbrukskontoret i Larvik ¨bli kjent kveld¨. Alle ansatte på landbrukskontoret var tilstede og de frammøtte fikk en veldig god innføring i hva de kunne være behjelpelige med.  Selv om mange nok har vært litt skeptisk til hva en kommunesammenslåing ville resultere i, fikk nok alle et veldig godt inntrykk av landbrukskontoret i den nye kommunen. Mye god kompetanse som er tilgjengelig
for dem som trenger det. Bondelaget har allerede hørt om situasjoner der kontoret har vært svært løsningsorienterte, og der de har kastet seg rundt for å løse saker på få timer.

 

Lardal Bondelag. Møte med landbrukskontoret vår 18. Forsamlingen.

At rundt 35 stk. dukket opp på møtet var kjempebra.  Bondelaget kan ikke huske at de har samlet så mange på et møte på lang tid.

 

Lardal Bondelag. Møte med landbrukskontoret vår 18.

 

Takk til Thomas Pettersen for tekst og bilder !

 

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag