Stokke Bondelag på ordførerbesøk


10.03.16. Stokke bondelag, ved formann Trond Kristian Bettum, Thorbjørn Olsen og Anne Elisabeth Dammen, har vært på besøk på ordførerens kontor i Stokke. Fra kommunen kom rådmann Vidar Andersen, kommunalsjef Steinar Lien og ordfører Erlend Larsen. Ordfører Erlend Larsen skal ha honnør for at han tok opp tråden fra i høst, da fikk vi det ikke til å passe, sier Dammen.


Stokke Bondelag på ordførerbesøk 2016 (2)Stokke Bondelag hadde invitert til frokost, og dekket til med bl.a eplejuice fra Knatten, fersk kumelk fra Thorbjørn, bakerovnsbrød fra Gjennestad, baconleverpostei fra Gilde, kokte egg, ost,skinke og hjemmelaga solbærsyltetøy.

 

Stokke Bondelag på ordførerbesøk 2016 (1)

– Vi pratet litt om lokalprodusert mat og Stokke landbruket, både i tall og litt dypere i noen driftsformer, som f.eks melkerobotfjøs og årsverk, opplyser Dammen som har sendt oss tekst og bilder fra besøket. 

 

Jordvern var også et tema, som igjen førte til spørsmål om eventuell nydyrking.

 

Stokke Bondelag på ordførerbesøk 2016 (3)

– Vi snakket selvfølgelig om den kommende kommunesammenslåinga med Andebu og Sandefjord, der vi var innom temaer som felles landbrukskontor, veterinær-vakt og beredskap i kommunen.  Ved å disponere diverse utstyr som kan være nyttig ved brann, flom eller andre katastrofer, er bøndene en del av kommune-beredskapen. Det var en svært hyggelig frokost der ordføreren var spesielt opptatt av våre innspill, skriver Dammen.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag