Solceller, pub og utedo!


Publisert: 21.10.2022

Lokale bondelag spiller en viktig rolle både faglig og sosialt. Ramnes Bondelag og Kjose Bondelag har sendt oss bilder fra 3 arrangement som viser at lokallaga står svært fritt når de velger tema for sine samlinger!

Kjose bondelag fordypet seg i utedoens historie

På bygdekvelden tidligere i år møtte det opp 65 kjosinger til en sosial kveld.

Kjose Bondelag rigget til med stoler og bord, mens bygdekvinnene laget nydelig spekemat og enda bedre kaker, serverte og rigget til dette.

-Vi var så heldige å kunne få invitere Thor Gotaas, han skriver om idrettshistorie, vagabonder og taterfolket. Denne kvelden var emnet “Norske Utedoer” , en bok han har skrevet som var tema. Thor var et veldig artig og morsomt innslag med ufattelig mange refleksjoner og historier rundt dette med nettopp utedoer og dens artigheter, skriver Eirik Mjelde fra Kjose Bondelag.

Det ble solgt årer og utdeling av gevinster ifm dette.

Ramnes bondelag har hatt både bondepub og gårdsbesøk med fokus på solceller nå i oktober

Fredag 7. oktober inviterte Ramnes Bondelag til bondepub på Stange Gjestegard. 20 stykker møtte opp til trivelig prat. Praten gikk lett, og fortsatte utover de sene nattetimer.

Lørdag 15. oktober inviterte Ramnes Bondelag til møte hos Karin og Bjørnar Langaas. 15 stykker møtte opp på møtet som omhandlet solceller. Langaas viste fram solcellene, og det blir mulighet for spørsmål. Det ble servert pølser, brus og kaffe.

Nedenfor er bilder fra de to arrangementene. Takk til Elise Kirkevold for bilder og tekst.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag