Skjærgården gartneri i finalen


18.12.14. Innovasjon Norge har nominert Skjærgaarden Gartneri ved Kristin Stenersen og Bjørge Madsen til nasjonal Bygdeutviklingspris. Skjærgaarden er et av tre firmaer som er nominert til prisen. Den endelige kåringen vil skje under Grüne Woche i Berlin 15. januar. Skjærgaarden er nominert til prisen for sin innsats innen grønt-produksjon og fokus på markedsorientering og miljøvennlig drift.


Skjærgaarden gartneri

SkjærgAArden GaRTNERI ved Kristin Stenersen og Bjørge Madsen er en av tre bedrifter som er nominert til nasjon Bygdeutviklingspris for 2014!! 

 

Skjærgaarden Gartneri er Norges største produsent av vårløk, i tillegg blir det produsert ei rekke andre grønnsaker og urter av høg kvalitet. Virksomheten er svært opptatt av levende matjord, biologien i jorda og kretsløp, og er aktive innen produktutvikling og Forsking- og utviklingsarbeid (FoU).

 

Selskapet lanserte ei ny løktype i 2013, hadde storskala forsøk med spiselige blomster i år, og til neste år kommer Rød Skjærgaardsløk på markedet. I 2015 skal det også stå ferdig en demonstrasjonshage som skal fungere som inspirasjonskilde og møteplass for kokker, kunder, forskere og forbrukere.

 

Skjærgaarden Gartneri har mange utenlandske sesongarbeidere, og har gjennom aktiv personalpolitikk med delegering av ansvar stabil arbeidskraft med mange andregenerasjons arbeidstakere.

 

Les hele pressemeldingen fra Innovasjon Norge her


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag