Reidun Green gjenvalgt som leder i Vestfold Bygdekvinnelag


17.03.15 Årsmøtet i Vestfold bygdekvinnelag ble avholdt på Eikvang i Kjose lørdag 14.mars. Nydelig vær og flagg ønsket deltagerne velkommen til bygda der bygdekvinnelaget har doblet sitt medlemstall på få år. Møtedeltagerne startet med omvisning i kirka før hjemmebakte, påsmurte rundstykker og kaffe ønsket velkommen i møtelokalet. Reidun Green fra Hof (bildet) ble gjenvalgt som leder for bygdekvinnene
i Vestfold.


VBK 140315 3

57 stemmeberettige møtte på årsmøtet i Vestfold Bygdekvinnelag.

 

Det var stort oppmøte fra nesten alle lokallag.
Årsmeldingen vitnet om stor og variert aktivitet i alle deler av fylket. Det har vært fokusert mye på jordvern og matglede siste året og gjennomgående tema har vært Norsk frukt og bær.

 

Varaordfører i Larvik, Halsetin Bast (V), ønsket velkommen til kommunen og hadde satt seg godt inn i Bygdekvinnelagets arbeid. Han roste dem for arbeidet med jordvern, kvinnesolidaritet og forbrukermakt.

 

VBK 140315 2

Bjørn Bergene fra Kvelde leser dikt

 

Spisskammerprisen ble delt ut til grønnsaksbonde og forfatter Bjørn Bergene fra Kvelde, som kvitterte med å lese et dikt på «tung lågendalsdialekt».

 

Debatten var aktiv og levende og inneholdt alt fra økonomien i organisasjonen til (manglende)mulighet til å kjøpe nypoteter med jord på. Så ivrige var møtedeltagerne at Bygdeungdomslaget måtte ta ordet å minne dem forsiktig om viktigheten av å holde på litt formelle former under et årsmøte.


VBK 140315 1

Tidligere leder Helga Bjerkø gratulerer Bjørn Bergene med Spiskammersprisen.

 

Les mer og se flere flotte bilder hos Norges Bygdekvinnlag


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag