Regnskapskontorene fikk info om bønder og sykepenger


21.03.19. Et par ganger i året samler Vestfold Bondelag daglig ledere hos Bondelagets samarbeidende regnskapskontor i Vestfold. Tirsdag møttes de på Grønt Fagsenter og denne gangen var Elise Midling-Hansen, advokat hos Norges Bondelag på besøk og orienterte om hvordan ordningen med sykepenger fungerer for bønder. 


Møte med samarbeidende regnskapskontor mars 2019

Når Vestfold Bondelag samler daglig ledere hos de samarbeidende regnskapskontorene i Vestfold er det en gylden anledning til å både gi og å få info om aktuelle tema. På bildet over orienterer Elisabeth Larsen, førstekonsulent hos Vestfold Bondelag, sammen med org.sjef Elin Røed om høstens skattekurs.

 

Elise Midling-Hansen advokat hos Norges Bondelag Foto Eivor EriksenDet er viktig for bøndene i Vestfold at regnskapskontorene er gode på hvilke ordninger som gjelder når en bonde er syk. Dette temaet har derfor vært diskutert på disse samlingene tidligere også (se saken “Bonde
og sykemeldt?
” fra vårmøtet med regnskapskontorene i fjor). I vinter har Norges Bondelag og NAV samarbeidet om å lage en veileder på tema “Bønder og sykepenger”.  Veilederen er straks klar og Elise Midling-Hansen, en av advokatene som jobber hos Norges Bondelag orienterte og svarte på spørsmål.

 

Så er du bonde i Vestfold og blir syk, så vet du at Bondelagets samarbeidende regnskapskontor er oppdatert på ordningene som gjelder! 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag