Prosjekt 3131 og 1661


Publisert: 02.11.2020

Bondelaget søker medlemmer!

November er fast vervemåned i Bondelaget, og denne tradisjonen gjentar vi i år også. Vestfold Bondelag har satt seg mål om å øke medlemstallet til 3131 medlemmer. Telemark har som mål å være 1661 medlemmer ved nyttår.

Bondelagsledere i Vestfold og Telemark

Bondelagsledere Aslak Snarteland (Telemark Bondelag, t.v.) og Thorleif Müller (Vestfold Bondelag)

– Det er viktig for Bondelaget at vi kan vise til medlemsvekst og at vi har flest mulig medlemmer i ryggen. Det gir oss tyngde og det gir organisasjonen muskler og de ressursene vi trenger for å gjøre en god nok jobb for deg og andre norske bønder. Og i år har nordmenn virkelig fått øynene opp for nødvendigheten av å sikre norsk matproduksjon. Det er derfor mange potensielle medlemmer der ute, både bønder og andre støttespillere, sier de to fylkeslederne Aslak Snarteland (Telemark Bondelag) og Thorleif Müller (Vestfold Bondelag).

De understreker at alle med hjerte for norsk landbruk er velkommen i Bondelaget. -Vi bør i hvert fall sørge for at alle nye bønder får tilbud om å bli medlem. Kanskje er den eneste grunnen til at de ikke er medlem allerede at ingen har spurt dem enda, sier Snarteland og Müller. -Så det gjelder å tørre å spørre! Det siste er en klar utfordring fra fylkeslederne til alle medlemmer i våre to fylkeslag.

Den nasjonale vervekonkurransen ble sparket i gang på søndag og varer hele november måned. I tillegg har både Vestfold Bondelag og Telemark Bondelag sine egne konkurranser og ekstra vervepremier.

Flotte vervepremier

I begge fylkeslagene vil vinneren være det lokallaget som har vervet flest medlemmer (en vekting av både flest antall nye medlemmer og prosentvis økning). I dette lokallaget får alle som har vervet minst et nytt medlem et gavekort på kr 500 i en sportsbutikk. (I disse koronatider har vi valgt en premie som hver enkelt kan bruke privat, og som ikke er avhengig av et arrangement i lokallaget). I tillegg er det følgende premier i den nasjonale vervekonkurransen nå i november:

  • Beste lokallag med høyest medlemsvekst får kr 30.000,- som kan brukes til lokallagsaktivitet
  • Fylkeslag med høyest medlemsvekst får Bondelagskokken til disposisjon for fylkeslaget for en kveld
  • Alle som verver er med i trekningen av et gavekort på De historiske
  • De ordinære vervepremiene (BONDE t-skjorte + gavekort på kr 400,- hos Felleskjøpet) gjelder som vanlig også i vervemåneden

Med så mange fine premier og gode grunner for å bli bondelagsmedlem er det bare å ønske hverandre lykke til!

Fra og med 1. november er det gratis medlemskap ut året. Nye medlemmer vil få faktura i forbindelse med ordinær kontingentutsending på nyåret.

Les mer om hvordan du kan verve nye medlemmer, om individuelle vervepremier og bestill vervemateriell på Bondelaget.no/verving.

Nye medlemmer meldes inn her .

Her har Jan Thorsen, org.sjef i Telemark Bondelag vervet et nytt medlem
Her har Jan Thorsen, org.sjef i Telemark Bondelag vervet et nytt medlem
Og her er fra en vervedag i Vestfold Bondelag for noen år siden, hvor hvert nytt medlem ble markert med et nytt kornnek på møterommet.
Og her er fra en vervedag i Vestfold Bondelag for noen år siden, hvor hvert nytt medlem ble markert med et nytt kornnek på møterommet.

ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag