Nye tillitsvalgte i lokale Bondelag


08.12.18 I Vestfold er det omtrent 100 tillitsvalgte i Bondelagets 18 lokallag. I år var det mye gjenvalg, og bare tre nye ledere. Likevel deltok 11 nye tillitsvalgte på samling for å lære mer om Bondelaget og få tips til godt styrearbeid og aktiviteter lokalt. Anne Helene Bruserud (bildet) er fylkesstyremedlem og ledet kvelden. Hun er opptatt av aktiviteter for medlemmer og godt og ryddig organisasjonsarbeid.


På møterommet på Grønt Fagsenter 

Samlingen var på møterommet til Vestfold Bondelag på Grønt Fagsenter, Gjennestad. Vestfold Bondelag og flere andre organisasjoner tilknyttet landbruket leier kontorer her. De nye tillitsvalgte fikk informasjon fra org sjef Elin Røed om hvem de ansatte er og hva de jobber med. -Dere må bare ringe hit til oss hvis dere lurer på noe, sa Røed. -Vi prøver å hjelpe dere det vi kan. Det skal være enkelt for dere å drive lokallag
i Vestfold! Vi vet også et tillitsverv i lokallaget er noe dere har påtatt dere ved siden av jobb både på og ofte utenom gården.

Her er oversikt over de ansatte i Vestfold Bondelag

 

Vi vil vite hva dere mener! 

Anne Helene Bruserud understreket at fylkesstyret ønsker å få vite hva lokallaga mener i ulike saker. -Ta kontakt med en av oss i styret, det er ikke skummelt, sa hun. -Det er i lokallaga medlemmene er, så vi er avhengig av å ha god kontakt med dere.

Her er kontaktopplysninger til fylkesstyret

 

Nye tillitsvalgte 061218 Petter, Tommy, Christian og Jørn

Nye tillitsvalgte på kurs. Fra venster: Petter Åsberg Kjennerud, Hof Bondelag (leder), Tommy Lofsberg, Hof Bondelag, Christian Apeness, Borre og Undrumsdal Bondelag (leder) og Jørn Gjone, Hedrum Bondelag.

 

Nye tillitsvalgte 061218 Bjørn, Torbjørn, Ane, Kenneth og Per Øivin

Fra venstre: Bjørn Dybo Breivik, Stokke Bondelag (leder), Torbjørn Dolven, Brunlanes Bondelag, Ane Hjetland Holt, Stokke Bondelag, Kenneth Clementz, Kjose Bondelag og Per Øivin Sola, Sande og Strømm Landbrukslag (leder).

 

På møtet ble det henvist til Norges Bondelags nettside “Drfit av lokallag” som er nyttig for lokale tillitsvalgte.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag