Nye bondevenner i både Lardal og Borre


19.04.14. Det kommer stadig inn tips fra lokale bondelag som har utnevnt Bondevenner. I Lardal har du utnevnt den lokale kjøpemannen og på bildet ser vi at Baker Nilsen er blitt Bondevenn i Borre.


Steinsholt Marked utnevnt til Bondevenner i Lardal

I Østlands-Posten på mandag kunne man lese om at Steinsholt Marked var blitt utnevnt til Bondevenn av Lardal Bondelag:

 

– Wenche og Kenneth på nærbutikken fortjener virkelig å bli anerkjent som bondevenner. Det sa Tor Anton Stensholt og Arne Bergan fra Lardal bondelag, og overrakte driverne av Steinsholt Marked diplom og forklær rett før VM i juletrekasting tok til.

Dermed fikk Wenche Bye og Kenneth Knudsen seg en hyggelig overraskelse på en særdeles hektisk dag.

– Tusen, tusen takk. Nå blir jeg helt stum, sa Wenche Bye.
 

Bondelaget erklærer folk og bedrifter som Bondevenner for å gi en påskjønnelse til noen som har utmerket seg på en måte som landbrukets folk setter spesielt pris på.

 

– Dette er en påskjønnelse og oppmuntring for at dere fortsetter det gode arbeidet dere gjør. Dere er viktige for bygda, sa Stensholt. Bøndene i Lardal synes det er moro at driverne gjerne selger lokal mat og varer. Stensholt Marked selger lokale grønnsaker, Kvelde Mel, lokalhistoriske bøker og ikke minst elghjerter fra Løvenskiold i Telemark. Elghjertene er speket og røkt hos slakter Abrahamsen i Larvik.

 

– De lokale matvarene er med på å skape kutur. Det er flott at vi har en butikk hvor vi kan få både det ene og det andre. Dessuten er dette et sted hvor vi både kan ta en kopp kaffe og slå av en prat med andre som også har kommet innom, sa Tor Anton Stensholt.

 

Baker Nilsen utnevnt til Bondevenn i Borre

 

Rigmor Freberg, leder i Borre Bondelag, har sendt oss følgende epost:

 

Vi i Borre Bondelag har utnevnt Baker Nilsen som Bondevenn 2014. De bruker kortreiste råvarer av høy kvalitet og lager gode brød og kaker.

 

På bildet over har Freberg tatt bilder av stolte gutter! Olav Moen med diplomet, Bent-Ivar Amundsen med flott Bondevenn-forkle og Jan Einar Apeness fra Borre Bondelag.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag