Nordgardssetra 4H seter i Lardal er åpen


Publisert: 13.07.2021

Nordgardsetra 4H Seter er et koselig setertun litt innenfor Vindfjelltunet i Lardal hvor gamle setertradisjoner holdes i hevd og hvor “livet på setra” formidles til alle som kommer på besøk. I gjestebua er det kaffe, vafler og is eller du kan nyte medbrakt nistemat på tunet.

Årets sesong åpnet 26. juni og på 4H Vestfold sin Facebook kan man se flotte bilder fra åpningsdagen med spill, sang, flott åpningstale av Kathrine Kleveland og fine seterhistorier og stev fra Elise Kaupang fra Larvik kulturskole.

Det er et rikholdig program i sommer også, på tross av en corona-restriksjoner. Larvik kommune har blant annet tilbudt 4.-7.klassinger gratis sommerskole i sommer, men der er påmeldingsfristen ute. På Nordgardssetra sin hjemmeside kan man se hele sommerens program. Her er det noe for en hver smak.

Og når vi først er inne på smak, så holder Seterkaféen i Gjestebua åpent hver dag i skolens sommerferie kl 11-16. Her serveres nystekte vafler, mineralvann, kaffe og is. I helgene serveres rømmegrøt og pølser. Det er også lov til å nyte nistepakka på tunet. Rømmegrøt kan forhåndsbestilles i ukedager (min 10 porsjoner).

I tillegg til dagsbesøk kan du bestille overnatting for hele familien eller med venner og oppleve livet på setra i et par døgn. Så velkommen til seters!

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag