Møte med regnskapskontorene – lever bilag!


22.09.15 I Vestfold har 16 regnskapskontorer samarbeidsavtale med Norges Bondelag. Disse kontorene har kontakt med avdelingen for Regnskaps- og Juridisk Service i Norges Bondelag og holder seg oppdatert på saker som omhandler landbruk. Fredag møttes lederne i regnskapskontorene hos Vestfold Bondelag. Erfaringsutveksling og framtidas elektroniske løsninger stod på programmet. Kom gjerne med bilagene nå, var den unisone oppfordringen til bøndene!


Møte med samarbeidende regnskapskontorer sept 2015

Norges Bondelag har et landsomfattende nettverk av samarbeidende regnskapskontor, advokatkontor og takstmenn som står klar til å hjelpe medlemmene når de trenger det.

 

Fredag var lederne av de 16 samarbeidene regnskapskontorene samlet hos Vestfold Bondelag på Gjennestadtunet. Org. sjef Elin Røed setter pris på god kontakt med regnskapskontorene.

-Våre medlemmer er deres kunder, sa Røed, og sammen kan vi fange opp signaler fra bøndene.

 

Se oversikt over samarbeidende regnskapskontorer i Vestfold her

 

Regnskapsførerne setter tydelig pris på å utveklse erfaringer og kunnskap med hverandre. Mange av kontorene er små, men gjennom godt samarbeid og kursdeltagelse er de oppdatert og har god kvalitet på sine tjenester. Regnskapsføreren ønsker å være bondens viktigste rådgiver innen økonomi.

 

Tidlig høst er jevnt over en litt roligere periode for mange regnskapskontorer, så de oppfordret alle bønder om å komme med bilag nå!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag