Medlemstur til Energigården


Publisert: 15.02.2024

Sande og Strømm Landbrukslag inviterer nå bondelagsmedlemmer fra hele Vestfold med på overnattingstur 8. – 9. mars til Energigården i Brandbu, spekket med sosialt og faglig innhold!

-Vi har noen ledige plasser på turen og synes bare det er hyggelig hvis det blir med noen medlemmer fra andre lokale bondelag også, sier Per Øivin Sola, lokallagsleder i Sande og Strømm Landbrukslag, og understreker at det er “førstemann til mølla” som gjelder.

Litt mer om turen

Program :

Fredag 8. mars avreise fra Bondeheimen i Sande med buss kl 14 –  vi legger inn et par gårdsbesøk på veien over Jevnaker til legendariske Sanner Hotell hvor det blir middag og sosialt utover kvelden.

Lørdag 9. mars har Energigården lagt opp et sterkt faglig program om fornybar energi i landbruket med fokus på bio- og solenergi (se vedlagt program). Vi regner med å være tilbake i Sande ca kl 17.

Egenandel

Prisen er 2500,- (et lite tillegg dersom man ønsker enkeltrom). Inkludert i denne prisen er buss, hotell (i dobbeltrom) med middag fredag, frokost/lunsj lørdag og kurs på Energigården. Tørt og vått som eventuelt skal inntas på turen må hver enkelt selv betale.

Påmelding innen 17. februar

Påmeldingen må inneholde fullt navn og adresse, og om det ønskes enkeltrom. Dette sendes til Per Reese på tlf 905 42 920 eller pr e-post til pe-rees@online.no 

Last ned invitasjon og program her:

Medlemstur Til Energigården

Program Energigården

Aktiviteter På Sanner Hotell

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag