Medlemsøkning i 2021 – Er DU medlem i Bondelaget?


Publisert: 08.01.2022

Her har Jan Thorsen i Vestfold og Telemark Bondelag vervet et nytt medlem

Vestfold og Telemark Bondelag har hatt en fin medlemsøkning i 2021, og har nå 4806 medlemmer. Tusen takk til alle som har vervet!
Vi er ekstra glade for at denne medlemsøkningen gjør at Vestfold og Telemark Bondelag får en ekstra utsending til årsmøtet i Norges Bondelag.

Og det er hele 16 lokallag som har medlemsøkning!  Godt jobba!  De tre øverste på lista er Andebu (19 nye)Botne og Hillestad (11 nye), og Lunde og Flåbygd (7 nye).  Lunde og Flåbygd har imidlertid størst prosentvis økning med 12,96%.

Det er mange gode grunner til å være medlem i Bondelaget, blant annet det å være en del av en sterk fagorganisasjon som jobber for å styrke landbrukets vilkår.
Alf Solberg i Andebu framhever i Bondelagets julekalender at det viktigste med å være medlem er at du har muligheten til å være med å påvirke egen næring. 

Medlemskapet gir også tilgang på mange rabattordninger, og ikke minst er det nyttig å ha en solid organisasjon i ryggen hvis gården din blir berørt av utbygginger, framføring av vann, strøm, fiber og lignende.  Noen ganger trenger en også man råd og støtte i ulike situasjoner en kan komme opp i som bonde. Per Øivin Sola i Sande i Vestfold framhever dette i et intervju med Bondebladet i forbindelse med erstatningskravet han har fått mot seg etter at hans dyr kom seg inn på et område der det var produksjon av ferdigplen.

Fra artikkelen i Bondebladet:
” …. Sola har fått dekket utgiftene til advokat av Gjensidige. – Det som har vært kjempebra er at Gjensidige har kommet skikkelig på banen, og sagt at uansett hva jeg bestemmer meg for (angående anke), så er de med.  Han har også fått både innspill og råd fra Bondelaget.
I ettertid er jeg så utrolig glad for at jeg er medlem av Bondelaget og har et seriøst forsikringsselskap i ryggen, sier Sola”

 

Ikke medlem?
Les mer og meld deg inn her.

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag