Markens Grøde på Stokke Bygdetun søndag 16. august


14.08.15. MARKENS GRØDE er kortreist marked med vekt på nyhøstet duggfriske råvarer og lokal mat.  Her blir det mange opplevelser og aktiviteter for hele familien som hopping i høyet, partering av kjøtt, demonstrasjon av kinning, separering, spinning og smiing. Det blir egen fotoutstilling og Stokke Bondelag har Åpen Gård i forbindelse med arrangementet på Stokke
Bygdetun
 Velkommen!


Markens Grøde Stokke 2015. Plakat.

 

MARKENS GRØDE er kortreist marked med vekt på nyhøstet duggfriske råvarer og lokal mat.  Her blir det mange opplevelser og aktiviteter for hele familien som hopping i høyet, partering av kjøtt, demonstrasjon av kinning, separering, spinning og smiing.

 

Bondelaget har lagt sitt Åpen Gård arrangement til Markens Grøde og stiller med blant annet dyr på tunet som kalver og høner, og det blir ponniridning for de minste.

 

Bygdekvinnelaget fyrer opp bakerovnen, og du kan få nystekt brød, boller og sveler i Bryggerhusets kjeller.

 

Det blir fotostilling med naturfotografen Ole Christian Thorkildsen i Bryggerhuset. Med tema elementer fra kulturlandskapet, vil du oppleve nærbilder av natur, insekter og dyr i Vestfoldlandskap. 

 

Arrangørene Stokke Bondelag, Stokke Bonde og småbrukarlag, Bygdekvinnelagene og Stokke Bygdetun ønsker hjertelig velkommen til Markens Grøde kl 12.00-16.00! 

 

Se bilder fra fjorårets arrangement her  


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag