Lederskifte i Stokke Bondelag


04.11.14. Oddbjørn Røed overlot sist uke lederklubba til Trond Kristian Bettum da Stokke Bondelag arrangerte sitt årsmøte på Furulund kro. Nedgang i kornareal, 150 årsjubileum og utfordringer med bygging av E18 var av temaene som ble tatt opp.


Trond Kristian Bettum (t.h) tar over som leder i Stokke Bondelag etter Oddbjørn Rød

På bildet ser vi Oddbjørn Rød overlate lederklubba i Stokke Bondelag til Trond Kristian Bettum (t.h). Bettum har vært styremedlem i flere år. Han får med seg Thorbjørn Olsen, Rune Jacobsen og Per Martin Lea videre, samt to nye styremedlemmer i Helge Brattekværne og Anne Elisabeth Dammen.

 

Leder i Vestfold Bondelag, Hans Edvard Torp, orienterte om den politiske situasjonen vi står oppe i og hvordan Bondelaget jobber både sentralt og i fylkeslaget. De 30 medlemmene som var møtt fram ga tilbakemeldinger på at de setter sin lit til den jobben som både Norges – og Vestfold Bondelag gjør!

 

Det ble for øvrig satt fokus på nedgangen i kornarealet og hvilke konsekvenser det får for norsk matproduksjon.

 

Et av medlemmene kunne melde om utfordringer med Veidekke og planeringsjobben som er gjort etter utbyggingen av E18. Avtalene som var gjort på forhånd var heldigvis gode. Matjorda er nå skyflet av igjen og planeringsjobben gjøres på nytt.

 

Diskutert ble også Stokke Bondelags 150 årsjubileum i 2016 og hvordan dette skal markeres.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag