Lardal Bondelag har hatt både fagkveld og bondepub i vinter


07.04.18. Lokallagene i Bondelaget spiller en viktig rolle både faglig og sosialt i mange bygder. Et eksempel på dette er Lardal Bondelag som i vinter har arrangert sin tradisjonelle Bondepub, men som også inviterte medlemmer til fagkveld om plantekultur, med fokus på såvarer og gjødselstrategier.


Lardal bondelag inviterte medlemmene til fagkveld om plantekultur, med fokus på såvarer og gjødselstrategier, tirsdag 27 februar.

 

Fagkveld Lardal Bondelag i februar

Møtet ble holdt på kafeen på Høyt og Lavt, Kjærratunet. 11 interesserte og engasjerte medlemmer dukket opp. Kvelden ble startet med rykende varm tacosuppe, før fagprogrammet ble gjennomført. Det ble også servert nydelig hjemmelaget gjærbakst underveis i møtet.

 

Fagkveld Lardal Bondelag i februar (1)

Foredragsholderene var Hans Hillestad og Finn Bjørnå fra Felleskjøpet, og disse kommer frem med mye god kunnskap, som resulterte i god dialog med deltakerne.

 

– En stor takk til FK for gode foredragsholdere og bevertning, og til Kari Bergslie på Kjærratunet for nydelig mat, skriver lokallagsleder Thomas Pettersen.

 

Bondepub i Lardal mars 2018

Fredag 9.mars inviterte Lardal bondelag til bondepub på Huldrekroa. Kvelden ble startet med pizza og sosialt samvær

 

Bondepub i Lardal mars 2018 (3)

…før det utpå kvelden ble arrangert quiz. Mange spennende temaer ble valgt, og dette var veldig engasjerende. Som quiz medium ble Kahoot valgt, noe som gjør at hver enkelt deltaker spiller med sin egen telefon, og konkurrerer mot alle andre i salen.

 

Bondepub i Lardal mars 2018

-Vi syntes kvelden var meget vellykket, og med rundt 13 deltakere så var vi fornøyde med oppmøtet. Takk til Kåre Johnny Berg for den gode jobben han gjorde som quizmaster, avslutter Thomas Pettersen.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag