Landbruksinteressert ungdom?


06.01.15. På Landbrukshelga 2015 i Langesund 24.-25. januar er det eget inspirasjonskurs for landbruksinteressert ungdom. Er du bondelagsmedlem og under 35 år får du hele helga for kr 600,-. Inkl kurs, hotell og alle måltider!!!


Nå er det min tur

 

Vestfold Bondelag og Vestfold Bygdeungdomslag inviterer deg herved til Nå er det min tur – kurs for landbruksinteressert ungdom på Landbrukshelga 2015, Quality Hotel & Resort Skjærgården i Langesund 24.-25. januar:)

 

For deg som er medlem i Norges Bondelag og under 35 år koster hele helga kun kr 600,- !!! (inkl kurs, hotell og alle måltider)

 

Om det blir inspirerende?

Vi får besøk av årets unge bonde, Tor Jacob Solberg. Vi er spente på hva og hvem som skjuler seg bak en slik hedersbevisning! Ellers får vi trafikkvett-tips fra en norgesmester i traktorkjøring koblet med info om forsikringer, vi skal diskutere matpolitikk, vi får dokumentert hvor verdifull og verdiskapende mat- og  landbruksnæringa er, hvilke uante muligheter som ligger foran oss, tips og inspirasjon til eierskifte og teknologisk utvikling
på gården. Og ikke minst; vi får treffe hverandre!

 

Last ned programmet her:

Nå er det min tur! Kursinfo.

 

Litt om Landbrukshelga:
Det er felles kursåpning for alle deltakere. Her får vi innlegge fra Årets unge bonde Tor Jacob Solberg og Humørbonden Geir Styve. Resten av helga arrangeres det flere kurs parallelt. Derfor møter vi mange andre fra landbruket under åpningen, i pauser og til felles middag om kvelden. Forrige gang var vi over 200 deltagere, med smått og stort. Det er godt egnet for barn på dette hotellet.

 

Det er også mulig å komme på fredag. Dette koster kr 1200,- (1400,- for enkeltrom) og inkluderer felles middag fredag kveld.

 

Påmelding snarest mulig:
Ring Vestfold Bondelag: 333 63200
Send e-post: vestfold@bondelaget.no
Send SMS til 932 30646


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag