Kuslipp i Andebu


28.05.14 I mai slippes kuene ut på beite hos Anine og Bernt Eliassen. Denne opplevelsen ønsket de å dele, og markedsføring på facebook og invitasjon på nærbutikken resulterte i at hele 120 små og store inntok gården denne dagen. Søndag 25. mai var det igjen duket for årets kuslipp. I deilig sommervær inntok barnefamilier, venner, bekjente, naboer og andre gårdstunet. Se flott bilder fra kuslippet.


Kuslipp 5

 

I mange år har familie og venner blitt invitert til å bli med på kuslipp på Torp i Andebu. I fjor fant de unge bøndene ut at de ville invitere også andre i nærområde til å oppleve dette.


Søndag 25. mai var det igjen duket for årets kuslipp. I deilig sommervær inntok barnefamilier, venner, bekjente, naboer og andre gårdstunet. Klokka 12:00 ble fjøsdøra åpnet, og de første nølende skrittene fra kuer og kviger ut fjøsdøra, ble ganske snart til lystige hopp og sprett i skråningen opp mot beite.

 

Kuslipp 4

 

For de to-beinte som ønsket en matbit var det også salg av blant annet  vafler og kaffe. Det var lett å se at folk satt pris på dette tiltaket; praten gikk livlig i klynger på gårdsplassen, mens ungene lekte og hoppet på trampolina.


Og mens kuer og kviger etterhvert fant roen og fikk smaken på graset ute, tuslet et par eldre kuer etterhvert likegodt inn igjen i fjøset. Her har de valget -og lever et godt kuliv!
Kuslipp 1

Kuslipp 2

 

Kuslipp 3

 

Takk til Lilla Anett Elgesem fra Tine for bilder og tekst.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag