Kjenner du en Askeladd?


Publisert: 05.03.2020

Er du en kreativ bygdegründer? Askeladdprisen går hvert år til en ung etablerer på bygda. Prisen er på 50 000 kroner. Nå kan du nominere noen, eller søke selv! Det er lenge siden det har blitt kåret et Askeladd  fra Vestfold og Telemark, så kjenner du at “det er meg!” må du ikke nøle med å søke.

Vi trenger ungdom som vil gå sine egne veier, akkurat som Askeladden

Askeladden vi kjenner fra eventyrene ser gull der andre ser gråstein, og med et positivt blikk og en klar plan, når han sine mål.
Askeladden vi kjenner fra eventyrene ser gull der andre ser gråstein, og med et positivt blikk og en klar plan, når han sine mål.

Om prisen:
Norges Bondelag og Landkreditt deler ut Askeladdprisen til unge etablerere på bygdene. Prisen på kr 50.000,- deles ut på Norges Bondelags årsmøte 10. – 11. juni.

Prisen kan gis til ungdom opp til 40 år som er i ferd med å starte, eller har etablert ny næringsvirksomhet på bygdene. Vi ser etter kreativitet og pågangsmot, og virksomheten må bidra til å skape nye arbeidsplasser i lokalsamfunnet.

Alle kan foreslå kandidater til prisen og kandidatene kan foreslå seg selv. Med nominasjonen trenger vi en beskrivelse av forretningsidé, mål og planer for virksomheten.

Vinner av Askeladdprisen kåres av en jury med to representanter fra Norges Bondelag, en representant fra Norges Bygdeungdomslag og to representanter fra Landkreditt.

Les mer og se video av tidligere vinnere.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag