Julemøte med et mysterium


Publisert: 27.11.2022

Norsvin Vestfolds tradisjonelle julemøte på Karlsvik gård gikk av stabelen i 21. november. Deltagelsen var det ikke noe å si på med over 70 deltakere. Det var spesielt hyggelig å se mange nye fjes denne gangen – det er godt å se at svineproduksjonen fortsatt trekker folk!

Styreleder i Norsvin SA Per Inge Egeland holdt foredrag om Norsvin i dag og inn i fremtiden. Det er mye interessant som skjer med grisen – for eksempel forskning på adferd med ‘Big Brother’ – teknologi.

Etter foredraget ble det servert juletallerken og dessert.

Leder i Norsvin Vestfold, Hans Edvard Holtung, delte ut blomster til vår utmerkede Duroc-besetning som fortsetter å levere på topp nivå år etter år: Vidar Bergsholm og Marte A. Nilsen. Blomster fikk også Silje Lystad og Henrik Evensen, som et klapp på skuldra etter prøvelsene i forbindelse med gjødselgasslekkasjen i våres.

Etter at maten var fortært dukket det opp et mysterium: Geir Karlsvik hadde tilsatt en mandel i riskremen – men da premien skulle deles ut var det ingen som hadde funnet den. Etter en grundig etterforskning av alle border og dessertskåler, kom det for en dag at mandelen rett og slett hadde blitt spist. Slikt kan skje når man serverer mat til glupende sultne bønder! Heldigvis løste det seg, og rette person fikk med seg en gave hjem.

Norsvin Vestfold benytter anledningen til å ønske alle en god førjulstid og julefeiring!

En god gjeng samlet til julemøte
En god gjeng samlet til julemøte
Geir Karlsvik delte ut mandelgave til Jan Vidar Bøe
Geir Karlsvik delte ut mandelgave til Jan Vidar Bøe

 

Redaksjonen takker for innsendt bidrag fra Norsvin Vestfold v/Tone Sæter Skylstad. (Tekst og bilder).


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag