Ja, jeg vil bli medlem!


12.12.17. Vestfold Bondelag arrangerte i går vervedag på fylkeskontoret. Flere fra fylkesstyret og lokallagene stilte opp og ringte rundt til potensielle medlemmer. Målet var å nå 3200 medlemmer. For hvert nytt medlem ble det bjellet og hengt opp et nek. Tror du vi nådde målet?


– Hei, vi ringer fra Bondelaget og lurer på om du vil være medlem?

 

Kanskje var du en av de som fikk dette spørsmålet i går. Selv om Vestfold Bondelag har nesten 3200 medlemmer, og 85 % av bøndene er medlemmer, er det fortsatt både bønder og landbruksinteresserte vestfoldinger som ikke er medlemmer i Bondelaget.

 

Tomas fra Lardal

Etter en kjapp felles samling og peptalk rundt medlemsfordeler og vervetips hev Thomas Pettersen, nyvalgt leder i Lardal Bondelag, og resten av den fremmøtte gjengen seg på telefonen. Her skulle det verves!

 

Silje Eckdahl vervet den første og orgsjefen sørget for bjelling

For å nå målet om 3200 medlemmer måtte det verves 33 nye medlemmer. Silje Ekdahl fra fylkesstyret var den første som kunne notere et nytt medlem på tavla. Org.sjef Elin Røed markerte med å riste i Bondelagsbjella…

 

Erik Grytnes og Harald Lie med beviset på de to første vervede medlemmene

…mens Harald Lie sørget for å få hengt opp et nytt fuglenek for hver nye medlem som tikket inn. Her har Erik Grytnes, lokallagsleder i Andebu vervet dagens nye medlem nr 2!

 

Arne Haldor Holhjem fra Brunlanes

– Bondelaget er for alle bønder og andre som er opptatt av norsk mat! kunne Arne Haldor Holhjem fra Brunlanes fortelle til de han snakket med.

 

Halveis tok vi lunsj og da var vi 15 nye medlemmer

Ved 12-tida samlet vi oss til lunsj. Da var vi nesten halvveis til målet, noe 15 nek på veggen var det synlige beviset på!

 

Karine Huseby verver

Vi er stolte av å representere landets største organisasjon for bønder med 63000 medlemmer. Med bakgrunn i vår kjærlighet til norsk mat arbeider Bondelaget hardt for å bedre vilkårene for norske bønder og landbruk over hele landet, fremme felles saker og trygge bygdenes økonomiske, sosiale og kulturelle interesser.

– Er ikke dette gode grunner til å bli med i Bondelaget, spurte Karine Huseby, fylkesstyremedlem fra Tjølling.

 

Hele vervegjengen feirer mange nye medlemmer!

Og tro det eller ei; Klokka 14.00 takket medlem nr 3200 ja til å “bli med på laget” og denne flotte gjengen kunne juble for at årets vervemål var nådd. 33 nek hang på veggen!

F.v. org.sjef Elin Røed, nestleder Harald Lie, fylkesstyremedlem Silje Eckdahl, Thomas Pettersen lokallagsleder i Lardal, fylkesleder Thorleif Müller, Svein Ivar Ånestad lokallagsleder i Våle Bondelag, Alf Solberg fra Andebu Bondelag, Arne Haldor Holhjem fra Brunlanes, fylkesstyremedlem Karine Huseby og førstekonsulent på fylkeskontoret Elisabeth Larsen.

 

Ikke blitt spurt og har du lyst til å bli medlem? Kontakt din lokallagsleder, ring fylkeskontoret eller meld deg inn her


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag