Inspirasjonskurs for tillitsvalgte


30.01.18. Vestfold Bondelag samlet i helga sine tillitsvalgte til et Inspirasjonskurs på Hotel Wassilioff i Stavern.  Frammøtet var godt, og det var en lydhør forsamling som fikk mange nyttige tips til lokallagsarbeidet.  I tillegg ga tidligere nestleder i Norges Bondelag,  Brita Skallerud, en spennende og sprudlende innføring i landbrukspolitikk.


 

 

Inspirasjonskurset 2018 – iår kalt “Lokallagsskolen” ble holdt på Hotel Wassilioff i Stavern fra fredag ettermiddag til lørdag ettermiddag. 

 

“Lokallagsskolen” er et organisasjonskurs som Norges Bondelag har utviklet, og som alle nye tillitsvalgte etterhvert skal få tilbud om.  Kurset tar for seg rollen som tillitsvalgt, og arbeidet i styret.  I tillegg gir det en grunnleggende innføring i landbrukspolitikk, noe som er godt å ha med seg som bakgrunn når man er tillitsvalgt.  Det ble også gitt tips og råd til hvordan et lokallag kan jobbe med politiske saker, som kommuneplaner o.l.

 

Insp.kurs 2018. Thorleif ønsker velkommen.

Fylkesleder Thorleif Müller ønsket fredag ettermiddag de tillitsvalgte velkommen til to innholdsrike og tettpakkede dager. 

 

Insp.kurs 2018. Elin.

Org.sjef Elin Røed, som også har vært med på å utvikle kurset,  hadde mange nyttige råd til lokallaga, blant annet om rollen som tillitsvalgt og politisk arbeid i lokallaget.

 

Insp.kurs 2018. Brita Skallerud.

Brita Skallerud er den rette til å fortelle om Jordbruksoppgjøret og landbrukspolitikk.  Hun får til og med temaet “De fire bærebjelkene i landbrukspolitikken” til å bli spennede !

 

Insp.kurs 2018. Forsamlingen 1

Forsamlingen fulgte interessert med, og var aktive med spørsmål og kommentarer.

Insp.kurs 2018. Forsamlingen 2

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag