Ikke fått Landbrukskalenderen 2018?


21.11.17. Landbrukskalenderen ble sendt ut med Bondebladet i forrige uke. Denne almanakken brukes av mange men ble i år ikke sendt til husstandsmedlemmer og personlige medlemmer under 30 år. Medlemmer som ønsker det, får selvfølgelig kalenderen ettersendt. Send i så fall en epost til ekspedisjonen@bondelaget.no med navn og adresse. Ekspedisjonen ettersender fortløpende.

Under les mer kan du dessuten lese mer om hvordan Landbrukskalenderen kan lastes ned til annen elektronisk kalender og at du snart finner den i en egen app.


I denne stadig mer digitaliserte verden er det svært mange som fortsatt bruker den trofaste almanakken. Derfor fortsetter Bondelaget å sende ut Landbrukskalenderen i papirform. Vi vet at kalenderen er nyttig på flere vis, utover å vise oversikt over frister og tiltak i landbruket. Her noteres det også både vær, sådatoer og sprøytemengder, og den er på slutten av året et oppslagsverk over det gjennomførte arbeidet på gården.
Vi ønsker at alle som ønsker å motta papirutgaven av Landbrukskalenderen skal få gjøre nettopp dette. Men skulle du være interessert, så er kalenderen nå også tilgjengelig på andre platformer:

 

Visste du at…

Landbrukskalenderen også er tilgjengelig som nedlastbar fil til din kalender?

Nå ligger også landbrukskalenderen i nedlastbar fil på Min side på www.bondelaget.no. Denne kan du nå enkelt legge inn i kalenderen på PC-en din. Fila er tilpasset Outlook, Hotmail og Google Kalender, men bør også fungere på andre digitale kalendere. Følg brukerveilendingen på Min Side, så vil alle søknadsfrister, frister for å utføre tidsavgrensa arbeid
og tiltak i landbruket hoppe enkelt inn i din digitale kalender.

Landbrukskalenderen nedlastbar fil

 

Norges Bondelag lanserer app- følg med på nyåret!

Landbrukskalenderen vil være en av flere innholdselementer i denne appen:

 • Medlemskort
  For å dokumentere medlemskap ved benyttelse av enkelte medlemsfordeler.
 • Landbrukskalender

  Landbrukskalender med varsler på mobilen når søknadsfrister nærmer seg. I appen kan du velge hvilke frister du vil ha varsel om, utifra hva slags produksjon du driver på gården.
 • Medlemsfordeler
  Oversikt over dine fordeler som medlem av Norges Bondelag
 • Kontakt oss
  Kontaktinformasjon til ditt lokallag, ditt fylkeslag og til Norges Bondelag

Vi kommer tilbake med mer info når appen lanseres.

Landbrukskalenderen i medlemsappen

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag