I frysa er alltid grønnsakene tilgjengelig


Publisert: 07.06.2024

Ane Hjetland Holt Foto; Bondebladet

I siste utgave av Bondebladet kan du lese mer om Ane Hjetland Holt. Hun er i dag leder for Gartherhallen Industri og er innstilt som 3.vara til styret i Norges Bondelag. Det siste avgjøres på årsmøtet i Norges Bondelag til uka.

Les hele artikkelen i Bondebladet (krever abonnement). Under finner du et lite utdrag og bildene er hentet fra artikkelen;

– Her har vi norsk sesong året rundt, smiler Ane og åpner fryseren. En av skuffene ser nærmest ut som en smågodthylle.

– Det er veldig praktisk. Her kan både vi og ungene plukke det vi vil ha som tilbehør til middag, og det tar bare noen minutter å varme det, sier hun.

Ane er gift med Edvard Freberg, som sammen med sine to brødre driver Brødrene Freberg DA. De har tre gårder, en i Stokke, en på Nøtterøy og en på Lena. Til sammen har de 6000 dekar, rundt 3000 dekar brukes til grønnsaker og resten til korn.

– Det største volumet er sellerirot, i tillegg har vi blant annet hodekål, blomkål, pastinakk og rosenkål, forteller Ane.

I artikkelen er Ane tydelig på at hun ønsker å heve statusen til frosne grønnsaker, og hun gir oss også litt mer innblikk i hvordan det er å jobbe med egen merkevarebygging og svært spesialisert produksjon av grønnsaker.

Les hele artikkelen i Bondebladet (krever abonnement)


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag