Høyrepolitikere ble bondevenner i Sande og Svelvik


19.03.14. Torsdag 13. mars inviterte Sande og Strømm Landbrukslag til hyggelig møte og god mat på Berger Gård i Svelvik. Målet var å skape kontakt og vise hva landbruket bidrar med i disse kommunene og i Vestfold.


I nye hyggelige lokaler på Berger Gård ble det servert lokale, lekre matretter fra husets egne kokker, som kaller seg “For smakens skyld“. 

Fra møte med politikere i Sande og Strømm

Hvert av styremedlemmene presenterte sine emner, gjerne knyttet til produksjonen på egen gård, og mange problemstillinger i landbruket ble berørt. Praten gikk frem og tilbake, stadig med små spisepauser, 6 ulike småretter ble servert, og vi tror mye kunnskap ble formidlet, fra tollvern, jordvern, økologi, og om fruktdyrking , korn og husdyr.

Bondevenner i Høyre

På bildet over ser vi at landbrukslaget benyttet anledningen til å utvnevne Høyre-representanter i fra Sande og Svelvik til bondevenner. Også kokkene Ragnhild Holm Carlsson og Peter Birkeland fra “For Smakens Skyld” ble utnevnt som bondevenner.

-Det er mange som mente Jagland var litt rask med å tildele fredspris til Obama. Vi valgte likevel å dele ut våre Bondevenn- forklær  til våre Høyrepolitikere, med håp at de skal gjøre seg fortjent til det, sier Hans Kristian Teien som er leder i Sande og Strømm landbrukslag, som understreket at kokkene allerede hadde gjort seg fortjent til sitt!  


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag