Her var det Driv!


Publisert: 31.01.2024

26.-27. januar var det inspirasjonssamlinga for tillitsvalgte i lokallaga i Vestfold Bondelag og Telemark Bondelag i Langesund. Det ble så bra!
– Dette gir skikkelig boost! sa en av deltakerne etterpå. Takk til alle deltakere for engasjement og ikke minst herlig god stemning!

Samlinga startet med inspeksjon fra Kompani Lauritzen! Guro Sogn Bjerke er en av befalet i den populære TV-serien, men er også bonde i Larvik og tillitsvalgt i Hedrum Bondelag. Hun fikk alle til å tenke over hvilke drivkrefter vi har som grunnlag for det vi gjør. – som bønder er dere et særskilt robust folkeslag, hevdet hun, men det er viktig for dere å finne ut av hva som driver dere.

Beredskap ble satt på agendaen ved Jan Helge Kaiser, brannsjef i Vestfold Interkommunale Brannvesen og Ole Terje Sannes, fruktbonde i Telemark og tidligere kaptein i Heimevernet. Til sammen ga de to innleggene et godt bilde av hvor viktig bøndene er for storsamfunnets beredskap og hvor viktig beredskap er for bonden.

Jan Helge Kaiser
Jan Helge Kaiser
Ole Terje Sannes
Ole Terje Sannes

Fra Østfold hadde vi hentet inn Kristin Syverstad, leder i Rakkestad og Degernes Bondelag, og sammen med Turid Stalsberg fra kontoret i Telemark, ga de en veldig god innføring i smart bruk av sosiale medier.

Det var også satt av god tid til pauser og at lokallaga kan hente inspirasjon fra hverandre. Denne samlinga hadde vi blant annet utfordret Drangedal og Tørdal Bondelag og Ramnes Bondelag på å gi oss noen tips til hvordan de drifter sine lokallag. Tusen takk til Thor Olav Holte, Anders Løverød og Ida Kristine Bjune for knallgode innlegg!

Medlemmene i lokallaga i Telemark Bondelag og Vestfold Bondelag har mye å glede seg til framover!

Thor Olav Holte, leder i Drangedal og Tørdal Bondelag
Thor Olav Holte, leder i Drangedal og Tørdal Bondelag
Anders Løverød (leder) og Ida Kristine Bjune fra Ramnes Bondelag
Anders Løverød (leder) og Ida Kristine Bjune fra Ramnes Bondelag

ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag