Heder og ære til melkeprodusent fra Revetal


04.04.14 Harald Fon fra Revetal mottok på Regionmøtet i Region Øst plakett for levering av Elitemelk i 20 år. Dette er en utmerkelse som henger meget høyt i TINE. Blant over 3100 melkeprodusenter i Region Øst var det 12 som oppnådde denne prisen for 2013. Det er en rekke krav til kvaliteten av melka for at den blir klassifisert som Elitemelk. Celletall, bakterieinnhold, sporeinnhold, syretall og frysepunkt blir kontrollert flere ganger
i måneden og melka blir kontrollert for innhold av medisinrester ved hver melkehenting.


Harald Fon

 

PRESSEMELDING FRA TINE: 

01.04.2014 

Heder og ære til melkeprodusent fra Revetal

På Regionmøtet i Region Øst ble det i går delt ut plakett for levering av Elitemelk i 20 år til Harald Fon, melkeprodusent fra Revetal.

Dette er en utmerkelse som henger meget høyt i TINE. Blant over 3100 melkeprodusenter i Region Øst var det 12 som oppnådde denne prisen for 2013.

Det er en rekke krav til kvaliteten av melka for at den blir klassifisert som Elitemelk.
Celletall, bakterieinnhold, sporeinnhold, syretall og frysepunkt blir kontrollert flere ganger i måneden og melka blir kontrollert for innhold av medisinrester ved hver melkehenting.
Kravet for å motta 20 års plakett er at en må ha levert Elitemelk i 20 av 22 år. I tillegg til krav om Elitemelk er det også et krav om at fjøsstellet skal være bra.

Kvaliteten på melka blir bedre og bedre for hvert år. Den beste melka klassifiseres som Elitemelk. I 2013 var hele 93,3 % av volumet Elitemelk i Region Øst.

God kvalitet på melka TINE får inn til meieriene er avgjørende for at vi skal kunne levere den kvaliteten på produktene som kunder og forbrukere forventer. Derfor premierer TINE melkeprodusentene for å levere god melk.

Region Øst omfatter Hedmark, Oppland, Østfold, Vestfold, Buskerud, Oslo og Akershus.

___________________________________________________________
For ytterligere kommentarer:

Kontakt distriktssjef Mette Ulvestad, tlf. 911 48 310


melkeglass.jpg

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag