Grøntprodusent Thorleif Müller innstilt som ny bondelagsleder


16.12.14. I går leverte valgkomitéen i Vestfold Bondelag fra seg sin innstilling. Thorleif Müller fra Nøtterøy er innstilt som ny leder etter Hans Edvard Torp. Hvis årsmøtet følger innstillingen kan dermed grøntfylket Vestfold nå få en jordbærbonde som leder.


Hans Edvard Torp ga tidligere i høst beskjed om at han gir seg som leder i Vestfold Bondelag til våren. Også flere av dagens styremedlemmer gir seg uten at det er noen dramatikk i det.

 

-Det er gledelig at valgkomitéen allerede nå har sin innstilling klar, for det tolker jeg dithen at folk ønsker å være tillitsvalgt i Vestfold Bondelag, sier Hans Edvard Torp.

Thorleif Müller

Valgkomitéen innstiller Thorleif Müller, jordbærbonde på Nøtterøy og medlem i Norges Bondelags grøntutvalg som ny leder. Müller har også flere år som styremedlem i Vestfold Bondelag “på CVen” og sitter nå i Vestfold Bondelags referansegruppe Grønt.

 

Harald Lie fra Våle stiller til gjenvalg som nestleder, mens Hans Edvard Holtung fortsetter som styremedlem uten å være på valg.

 

Bjørge Madsen, Elisabeth Irgens Hokstad og Dag Fredrik Eftedal (1.vara) har alle gitt beskjed om at de ikke tar gjenvalg. De som er innstilt som nye inn i styret er Karine Huseby fra Tjølling Bondelag, Kari Lise Breivik fra Stokke Bondelag og Hans Martin Gran (1.vara) fra Sande og Strøm Bondelag.

 

Birgitte Ringdal Brekke fra Sandar Bondelag (2.vara) og Una Edland (3.vara) fra Lardal Bondelag stiller til gjenvalg.

 

Det er Anders Fadum som er leder av valgkomitéen.


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag