Godt besøkt medlemsmøte i Tjølling Bondelag


11.03.14 Det var godt oppmøte og god stemning på Bøndenes Hus i Tjølling når lokallaget arrangerte medlemsmøte i går kveld. Org sjef Elin Røed var invitert til å snakke om temaet “Ny regjering – Hva nå?”. Det var stort engasjement og det kom mange spørsmål og innspill fra de fremmøtte medlemmene. Lokallagsleder Karine Huseby var svært fornøyd med både oppmøtet og at flere yngre møter
opp.


Tjølling 1003 1

Bruk nettsiden www.grontfagsenter.no 

Elin Røed viste fram flere muligheter på nettsida til Grønt Fagsenter. Hun oppfordret lokallaget til å legge møtene inn i Aktivitetskalenderen. Da unngår vi møtekollisjoner, og aktiviteten lokalt blir synlig for flere. Røed viste også hvordan man kan bruke “Arkiv”-knappen nederst på nettsida for å se på eldre nyheter. Her kan man søke på gamle nettsaker helt tilbake til 2001.

Tjølling 1003 2

Innspill til jordbruksoppgjøret 

Tjølling Bondelag har levert innspill til Vestfold Bondelag angående jordbruksoppgjøret. Det var en aktiv forsamling som understreket hva som er viktig for vestfoldbonden. Mange er usikre på hva som venter oss i årets oppgjør. – Vi skal forhandle på vanlig måte, sa Elin Røed. -Regjeringen har mål om økt matproduksjonen, og da må vi ha rammevilkår som gir lønnsomhet.

 

Tjølling 1003 3

Aksjonsberedskap 

Det ble lagt vekt på at målet er å komme fram til en avtale i oppgjøret. Men dersom det blir nødvendig er lokallagene klare for aksjoner. Lokallagsleder Karine Huseby fortalte om lokallagets planer i samarbeid med de andre lokallaga i Larvik kommune.

Tjølling 1003 4

Det var god tid til kaffe og prat!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag