God stemning på julebord i Vestfold produsentlag av TINE


Publisert: 06.12.2019

Omtrent 90 melkeprodusenter møtte opp på det tradisjonsrike julebordet til produsentlaget i Vestfold. I år var arrangementet lagt til Furu Egg i Sandefjord. Her er en del av det gamle hønsehuset gjort om til gårdsbutikk, arbeidsrom, eggkjøle og ikke minst selskapslokale.

Kari Lise Joarsdotter Breivik er leder i produsentlaget og informerte om aktuelle saker fra TINE. Landbruksdirektør i Vestfold og Telemark, Helge Nymoen, var gjest og fortalte om landbruket i det nye fylket.

Eier av stedet, Erik Mathisen, informerte om drifta på gården Furustad. Det ble servert deilig julemat og dessert.

Noen bilder av forsamlingen:

Fra nettsidene til Furu Egg:
Hønseriet på Furustad i Sandefjord har produsert egg siden 1960 tallet. Fra 1970 har hønseriet vært et av de største i landet, med nær 20 000 høner. Det produseres ca 5 millioner egg pr år.I 2010 ble driften lagt om til frittgående produksjon, slik at hønene har fått et helt nytt og toppmoderne hus. Hønseriet ble bygd opp og drevet av Ingeborg og Øivind Mathisen, men i 1999 overtok sønnen, Erik gården.Det arbeider totalt 5 personer på hel eller deltid ved gården. I tillegg produseres det korn, erter, og oljefrø på ca 650 dekar.” 

Se nettsidene til Furu Egg her


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag