Glimt fra årsmøtet til Norsvin Vestfold


Publisert: 21.02.2023

Til sammen møtte 25 medlemmer og støttespillere opp på årsmøtet til Norsvin Vestfold 13. februar på Skjeestua i Stokke. God mat, temaforedrag om dyrevelferd og gjenvalg på leder! 

Hans Edvard Holtung ønsket velkommen og ga ordet til veterinær og bonde Hilde Wærp fra Agro Analyse. Hun holdt et meget interessant foredrag om det vanskelige temaet dyrevelferd. Hva er det egentlig? Hvem skal definere hva som er god dyrevelferd – og ikke minst: hva er godt nok? Hva kan avstanden mellom virkeligheten hos husdyrprodusenter og oppfatning blant folk flest føre til? Og hvordan skal vi møte disse konsekvensene? Det var mange spørsmål som ble reist – både av Wærp og forsamlingen, og det er tydelig at dette er et emne som engasjerer. Et mer utførlig referat kommer sammen med møteprotokollen senere for dem som ønsker litt flere detaljer.

Hilde Wærp fra Agro Analyse

Selve årsmøtet gikk på skinner; Hans Edvard holdt leders tale med en oppsummering av sitt aller første år som leder – det virker som om dette har gitt mersmak både for leder og lag – han ble nemlig gjenvalgt enstemmig. Solfrid Revfem gikk ut av styret etter mange års hederlig innsats, og Ann-Sophie Myklebust tar opp hansken etter henne. Ellers var det også en glede å se at flere av den påtroppende generasjonen hadde tatt seg tid til å komme på årsmøtet!

Gjenvalgt som leder; Hans Edvard Holtung

Stor takk til Tone Sæter Skylstad, sekretær i Norsvin Vestfold, for bilder og tekst!

En fantastisk grisekake!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag