Gjenvalg og fokus på grunneierrettigheter på årsmøte i Hof


29.10.17. Det meldes om mye gjenvalg i fra årsmøtene i de lokale bondelagene i Vestfold. Så også i Hof, hvor både Petter Åsberg Kjennerud og resten av styret gyver løs på et nytt år. Det er bra! Årsmøtet i Hof benyttet for øvrig anledningen til å snakke om grunneiernes rettigheter når ny fiberkabel graves gjennom bygda.


Årsmøte Hof 2017 Hyggelig lag og god mat

Det møtte opp 11 medlemmer da Hof Bondelag gjennomførte sitt årsmøte i uka som var. Både lokallagsleder Petter Åsberg Kjennerud og resten av styret tok gjenvalg.

 

Årsmøte Hof 2017 Kasserer Kirsti Høstmælingen Grennæs

På bildet går kasserer Kirsti Høstmælingen Grennæs gjennom regnskapet.

 

Årsmøte Hof 2017 12 medlemmer som møtte

Ingen skal lide nød når man er på årsmøte i Hof Bondelag. Det ble servert viltgryte m salat og poteter. Til dessert fikk årsmøtedeltakerne brownies kake med softis.

 

Årsmøte Hof 2017 Harald Lie orienterte

Det var nestleder Harald Lie som representerte fylkesstyret under årsmøtet. Han orienterte litt om nytt og nyttig fra både Norges Bondelag og Vestfold Bondelag. Siden Lie også er leder i Vestfold Bondelags grunneierutvalg ble det tatt opp grunneierrettighetsspørsmål i forbindelse med at Viken Fiber graver seg gjennom Hof nå. Styret i Hof Bondelag vil ta initiativ til å få gjennomført et eget møte i slutten
av november for å få samlet berørte medlemmene. Da vil grunneierne kunne bli enige om hvilke momenter det er viktig å få med før de inngår avtale med Viken Fiber.

 

Hof Bondelag takker fylkesstyrets kunnskapsrike og hyggelige nestleder Harald Lie for et flott innlegg!


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag