Gjenvalg i Våle Bondelag


20.10.17. Hele styret, med leder Svein Ivar Ånestad i spissen, tok gjenvalg da Våle Bondelag avholdt sitt årsmøte mandag denne uka. 23 stemmeberettigede møtte opp på historiske Våle prestegård, der det var duket for god mat, markering av jubilant, og faglig påfyll. Over kaffekoppen ble det nok også delt blandede historier om årets innhøsting.

 


To av medlemmene som i år har vært med i 50 år er Steinar Langeland og Tore Sørby. Steinar døde dessverre tidligere i høst. Tore Sørby var tilstede på årsmøtet og ble markert med diplom og blomster. Tore var for øvrig leder i den gang Våle landbrukslag  i både 1970 og 1971.

 

Våle ÅM 17. 50 årsjubilant.

 

Lars Kristian Ormestad gav de frammøtte et innblikk i arbeidet med den nye bokserien om gardsbruk i Vestfold, Våle og Ramnes sine bøker blir ferdig i nærmeste fremtid, resten av Vestfold gis ut fortløpende på en periode på ca 3 år. Det har skjedd en del i landbruket og fasongen og antallet gårder i Vestfold siden forrige bok i 1947.

 

Våle ÅM 17. Lars Kristian Ormestad informerer om de nye bøkene om gårdsbruk i Vestfold.

 

Harald Lie informerte om nytt fra eget bruk, litt om den politiske situasjonen, forventningene til lokallaga i tiden fremover. For Vestfoldbonden er også temaer som økonomi i solcellepaneler til forskjellige gårdsbruk, samt hvordan øke kornproduksjonen i Vestfold interessante å høre om

 

 

Våle ÅM 17. Harald Lie fra Fylkesstyret.

 

Praten gikk livlig rundt bordene i pausen.

 

Våle ÅM 17. Forsamlingen.

 

Våle ÅM 17. Forsamlingen 2

 

Takk til Morten Erichsen for tekst og bilder !

 

 


ALT Installasjon
Olafsen Engros AS - din lokale Norengros-grossist. Vi leverer forbruksvarer til næringslivet!
Gå til Telemark Bondelag
TESS slanger-tjenester-DVHP
FlexAgri as Øst-Vest
Vestfold landbrukstjenester - landbruksvikar, lærling og bemanning
Saga Regnskap Larvik as
Duett - smarte løsninger
Gå til Vestfold Bondelag